Partners

Tack till er alla som är med och gör Helags Fjällmara till en härlig löparfest!
Tack till samarbetspartners, markägare och funktionärer för att ni gör Helags Fjällmara möjlig!
Fyrfasen är huvudsponsor för Helags Fjällmara. Fyrfasen är ett elhandelsbolag med säte i Härjedalen som arbetar aktivt för en hållbar fjällvärld.
Sedan 1998 har fyrfasen sålt elavtal både lokalt nationellt. Företaget är tillräckligt små för att vara personliga men stora nog att göra skillnad för de företag, föreningar, och människor som de vill ska trivas och växa sig starka, både lokalt och internationellt.
Umara är specialister inom nutrition/energi för uthållighetsidrott. Med hjälp av vetenskap, erfarenhet från idrottare och deras egen förmåga att väva ihop teori med praktik, utvecklar dom optimerad idrottsnutrition för att hjälpa dig prestera på din individuella topp.
Sandqvist grundades 2004 av de tre barndomsvännerna Anton, Daniel och Sebastian. Som friluftsälskare bosatta i Stockholm saknade de väskor som kunde användas både i stan och i skogen. Därför har Sandqvist sedan starten kombinerat hög funktionalitet och stilren, minimalistisk design, med ett tydligt fokus på hållbara och miljövänliga material.

Vill du bli en av våra samarbetspartners?